Tjänster

Bilbärgning åt alla som behöver det

Med hjälp av vårt företag, Hasses Biltransport kan man få adekvat hjälp med bilbärgning i Jönköping med omnejd. Anlitar man Hasses Biltransport, så vet man att man får bra kundservice och ett utmärkt genomförande av den tjänst som man har bett om hjälp med.

Vad kan vi göra för dig?

Ägare av Hasses Biltransport är jag, Hans Eriksson, som har mångårig erfarenhet av det mesta inom denna bransch. Idén med företaget är att den som har ett behov av någonting inom bärgning skall kunna komma till oss. Du kan kontakta oss på Hasses Biltransport, om du har ett behov
av en biltransport. Företaget använder sig av ramper vinsch. Har du ett behov av bärgning av din bil och befinner dig i närheten av Jönköping, så är det Hasses Biltransport som du skall anlita.

Vad vill Hasses Biltransport?

Hasses Biltransport fokuserar alltid på kvalitet, noggrannhet, men också på effektivitet, då det i många fall är viktigt att bärgningen sker omgående. Hasses Biltransport har vidare väldigt förmånliga priser, vilket du kan vara glad för. Vi vill med vår service ge folk möjlighet att få en kvalitativ bärgning till ett bra pris utförd på ett så effektivt vis som möjligt.

Nu är det upp till dig!

Nu är det upp till dig att avgöra huruvida Hasses Biltransport är ett företag, som du vill ha hjälp av. Om du är intresserad av vår verksamhet, så är det bara att slå oss en signal eller att skicka oss ett mejl.

Professionell bilbärgning!